Uppdragsledare VVS till Göteborg

Home - Jobba hos oss - Uppdragsledare VVS till Göteborg

Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.

Om oss
PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!

Arbetsuppgifter
Som uppdragsledare kommer du att arbeta självständigt i både ombyggnadsprojekt och nybyggnadsprojekt samt ansvara för uppdragets genomförande mot kund.

Din profil 

  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
  • Minst fem års erfarenhet som VVS konsult
  • Erfarenhet från projekteringsverktygen MagiCAD för AutoCAD och Revit.

Meriterande 

  • Erfarenhet från entreprenadbesiktningar
  • Erfarenhet som uppdragsledare

Som person är du en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.

Kontakt och ansökan
Frågor besvaras av Johan Granung telefonnummer 0768-348402.

Skicka in din ansökan till johan.granung@primocon.se. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål. 

Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.

 

RECENT PROJECTS