Senior elkonsult till Skövde eller Göteborg

Home - Jobba hos oss - Senior elkonsult till Skövde eller Göteborg

Verksamheten växer och vi söker fler medarbetare inom Elteknik.

Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.

Om oss
PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!

Arbetsuppgifter
Som senior elkonsult är du etablerad inom området med egna kunder och uppdrag.
Ditt arbetsområde kan ha sin bas inom olika eltekniska inriktningar.
Vi har idag flera områden inom elteknik där vi söker förstärkning av person med senior profil.
Till exempel: Projektledning, besiktning, utbildning , elsäkerhetsrådgivning

Din profil 
Som person är du engagerad och ansvarstagande, du har en positiv inställning och trivs med att samarbeta i grupp.

Du är tydlig i din kommunikation och använder dina egna kund- och kompetensnätverk i kombination med våra, för att identifiera nya uppdrag åt dig själv och våra kollegor.

Viktigt med en gedigen grundkompetens inom elområdet, samt gärna något specialområde.

Meriterande 
Kompetens inom:
Entreprenadbesiktning, EN-besiktning, BAS-P och BAS-U, Projektledning, Utbildning, Elkraft (HSP-och LSP-fördelningar)

Kontakt och ansökan
Frågor besvaras av Henrik Uddh telefonnummer 0733- 05 15 73

Skicka in din ansökan till henrik.uddh@primocon.se. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål. 

Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.

 

 

 

RECENT PROJECTS