Byggkonstruktör till Skövde eller Göteborg

Home - Jobba hos oss - Byggkonstruktör till Skövde eller Göteborg

Verksamheten växer och vi söker fler medarbetare inom byggnadskonstruktion.

Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.

Om oss
PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar.

Tillsammans har vi på PrimoCon-byggkonstruktion en spetskompetens inom prefabkonstruktion. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!

 

Arbetsuppgifter

Som Byggkonstruktör projekterar du byggnadskonstruktioner inom prefab och allmänkonstruktion i alla skeden från programhandling och systemhandling till bygghandling.

Du modellerar och framställer ritningar och/eller utför statiska beräkningar av bärande konstruktioner.

Du kommer att arbeta med de senaste projekteringsverktygen för att skapa bra helhetslösningar tillsammans med de övriga teknikområdena.

Det finns även möjligheter att ta en roll som handläggare eller uppdragsledare.

Din profil

Som person är du engagerad och ansvarstagande, du har en positiv inställning och trivs med att samarbeta i grupp.

Du bör vara högskoleingenjör eller civilingenjör med flera års erfarenhet av projekteringsarbete och/eller statistiska beräkningar.

Vi tror att Du är en engagerad och noggrann person. Du bör vara målmedveten, uppskatta samarbete och ser det som givande att forma projekten tillsammans med andra. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och modig nog att göra din åsikt hörd.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Glans telefonnummer 0722-48 88 30

Skicka in din ansökan till christer.glans@primocon.se. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål. 

Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.

 

RECENT PROJECTS