Att jobba på PrimoCon

Home - Att jobba på PrimoCon - Att jobba på PrimoCon

PrimoCon har cirka 40 medarbetare etablerade i Göteborg och Skövde med en bred och gedigen erfarenhet av uppdrag inom kommersiella fastigheter, bostäder samt industri och offentliga byggnader. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar samt besiktningar. För oss är det självklart att samarbeta och ha väldigt kul tillsammans!

Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete.

Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.

 

Nedan kan du läsa hur några av våra medarbetare beskriver PrimoCon och sitt arbete:

 

”Jag har arbetat på PrimoCon i ett halvår och de främsta fördelarna är flexibiliteten samt att man är självgående men samtidigt har ett stort team med mycket kompetens runt omkring sig. Det finns även utvecklingsmöjligheter. De olika kunderna gör jobbet stimulerande, även om mycket av jobben är liknande så har olika kunder olika krav, och det blir varierande projekt.”

– Karl Magnefors, prefebkonstruktör / CAD ritare Byggkonstruktion

 

”Jag valde att börja på PrimoCon för att vara en del av ett företag, där mina och gruppens insatser och åsikter gör skillnad.

Genom våra goda kontakter inom branschen får vi ofta spännande och utmanande projekt, som ger en bra variation mellan kontorsarbete och vara ute på plats.”

Anders Brandh, uppdragsledare, elkonsult.

 

”På Primocon får du möjlighet att vara delaktig i frågor samt att vara med och utveckla verksamheten och dig själv. Företaget har en god syn på medarbetaren och balansen mellan jobb och privatliv. Vi har spännande och varierande projekt där vi följer teknikutvecklingen både i projekt och arbetsredskap samt ett tätt samarbete med våra kunder där vi jobbar för en hög servicenivå och bygger långa relationer med återkommande förfrågningar.

Vi har bra lokaler och arbetsmiljö samt sociala aktiviteter, allt från gemensamma frukostar till julfest och studieresor. Vi är ett härligt gäng kompetenta kollegor som alltid ställer upp, är engagerade och delar med sig av erfarenheter.

För att trivas som uppdragsledare behöver du vara serviceminded och lyhörd mot kund samt kunna samarbeta och kommunicera med både kund och kollegor. Det är också viktigt att du gillar ett varierande arbete med olika typer av arbetsuppgifter och roller i olika projekt.”

– Lisette Sjösten, uppdragsledare VVS

 

”PrimoCon är ett mindre företag med stor kompetens där nära samarbete mellan medarbetare och kunder driver fram spännande jobb.

Jag har fått möjligheten att utvecklas inom områden som jag finner intressanta och utmanande.

Det är riktigt kul att vara en del av ett sammanhang där det tydligt märks vilken skillnad man gör med sitt arbete.”

Elias Lennelöv, elkonsult.

 

”Jag började arbeta på PrimoCon då det kändes spännande med ett mindre och nystartat företag där man kan vara mer delaktig. Alla är engagerade i projekten och man delger gärna varandras erfarenheter, det är hög trivsel och aktiviteter på kontoret. 

Medarbetarna får vara med och bestämma och alla får möjlighet att utvecklas allt efter sin egen förmåga. Det är frihet under ansvar med möjlighet att jobba hemifrån eller från kontoret då man styr sin egen tid. Framtidsvisionen är att utvecklas med företaget men också personlig utveckling.”

– Katarina Mogren, projektchef / uppdragsledare Byggkonstruktion

 

RECENT PROJECTS